Vés al contingut

(Maristes Catalunya) El proper dia 4 de juny, dissabte, a les 19h celebrarem la festivitat de Sant Marcel·lí al col·legi maristes la Immaculada i volem que us hi sentiu convidats i convocats.

És una celebració oberta a tothom, que en els darrers anys ens ha anat aplegant a germans i laics en diferents llocs de presència marista, com el Centre compartir (ciutat vella Bcn) o el col·legi de Valldemia (Mataró).

A la Immaculada, un grup de persones implicades en el dia a dia de la missió marista allà (moviments, educadors, antics alumnes, famílies, PAS...) ho estan preparant amb molta il·lusió i han donat un lema a la celebració: Celebrem història, fem camí. Aquest lema fa ressò del testimoniatge de tants germans que han anat donant la seva vida per seguir el somni de Marcel·lí i també del centenari de l'associació d'antics alumnes de Barcelona que es va inaugurar el passat mes d'abril.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.