Vés al contingut

Imatge eliminada.

Amb el títol Convidats a donar vida arriba, ben d’hora, el butlletí “Llambregades de pastoral educativa” del mes de març. Com es pot comprovar, aquesta puntualitat en el lliurament del desè butlletí es deu a la promoció de la inscripció per a la 14a Jornada de Pastoral Educativa “co[n]VID[A]”, que s’esdevindrà de forma telemàtica la setmana del 15 al 21 d’aquest mes i que compta ja amb més d’una seixantena de participants.

 

En el primer apartat de reflexió i bones pràctiques pastorals hi trobem l’escrit “Desertar l’escola”, que vol ajudar a viure aquests temps de quaresma en el dia a dia escolar; la presentació de SADiM, el Servei d’Acompanyament en el Dol i la Malaltia, una necessària iniciativa de la Delegació de Pastoral de la Salut en l’actual situació sociosanitària; “Rizoma”, una bona pràctica de diàleg entre la biologia i la vida educativa en temps de covid-19 realitzada per l’Escola Pia de Nostra Senyora (Eixample BCN); i, finalment, “Gimcana del Pare Manyanet”, com a activitat relacionada a la vivència del propi carisma educatiu al centre “Jesús, Maria i Josep” (Manyanet – Sant Andreu. Barcelona). 

 

La secció de recursos comença amb una reflexió de vivència quaresmal amb la proposta cinematogràfica “Cadena de favors”, a càrrec d’Assumpta Montserrat i Montserrat Claveras, ja habituals al nostre butlletí; segueix amb la descripció dels tallers dissenyats per Edebé de cara a la 14a JPE; i, finalment, accedim al mosaic del “Ciberllambregades”, on es recullen testimonis com el de l’ermitana Sònia Sopena, o reculls de premsa relacionats amb l’acció pastoral amb joves, entre d’altres.  

 

Clou aquest lliurament la secció de formació, focalitzada aquesta vegada en la presentació de la propera “XVa Jornada de mestres i professors de religió a Catalunya”, organitzada per la FECC conjuntament amb el SIERC (Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya) i que compta enguany amb el suport logístic de l’ISCREB, atès que s’ofereix com una proposta formativa online. També trobareu la referència, al darrer full, als cursos del programa de formació permanent per al professorat de religió “Capgirem l’àrea de religió”, dissenyat per l’ISCREB i la FECC. Que llambregeu a gust!

 

Llegir-lo.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.