Vés al contingut

Imatge eliminada.La Salle Montcada i Reixac acull aquesta tarda (17.30 hores) la presentació del llibre Nithae. Hija de la Madre Tierra, escrit per l’alumna del centre Cristina García Ruiz.

Nascuda a Barcelona el 30 de novembre del 2000, Cristina García acaba de publicar Nithae. Hija de la Madre Tierra (Ed. Círculo Rojo), que és el primer llibre que ha escrit i el primer d’una trilogia.

Cristina va escriure la novel·la l’estiu de l’any 2013, just desprès d’acabar 1r d’ESO i quan tenia 12 anys. Des de finals de juny fins als primers dies de setembre, va dedicar tot l’estiu a crear la història de Nithae, que és plena de fantasia i ciència ficció, però també de valors i on l’autora exposa les seves inquietuds socials.

La novel·la consta de 194 pàgines i es pot trobar en diferents punts de distribució de Montcada i Reixac. Les altres dues parts de la trilogia, Nithae. La Cazadora i Nithae. La loba noctura sortiran a la llum pròximament.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.