Vés al contingut

Sovint se'ns presenta la Quaresma com el temps en el que diem no: no a certs plaers, a la carn els divendres... com si aquests gestos, per sí sols, tinguessin un valor intrínsec. 

Fa poc m'arribava una entrevista a Lady Gaga, artista polifacètica, antiga alumna del Sagrat Cor de Nova York (Manhattan, en concret). Ella deia: "No estigueu tothora pendents dels vostres telèfons mòbils. No vivim en un món molt superficial? La cultura pop és molt superficial i necessitem ser més profunds. M'entristeix veure'm com una màquina de fer diners. Què vaig fer? Vaig començar a dir no. No a aquesta foto, no a aquest esdeveniment.... I poc a poc, però amb seguretat, vaig començar a recordar qui era."

Amb aquesta manera de dir tan clara, fruit de la seva pròpia experiència i segur que no fàcil d'assumir.... Lady Gaga ens convida a fer el seu propi procés, i tot dient no amb valentia, dir sí a tantes coses que no ens podem ni imaginar la vida que s'hi amaga. Paraules i invitació plenes de sentit en aquest inici de Quaresma.

Teresa Gomà, rscj 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.