Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Jacob Budz -Bisbat de Solsona) A les acaballes de l’estiu, del diumenge 23 d’agost i fins al divendres 4 de setembre, els seminaristes de Solsona varen realitzar una experiència de convivència i treball tot col·laborant en les obres de restauració de l’església de l’Espà (Saldes).

Allotjats i molt afablement acollits a la rectoria de Gósol, poble veí, els quatre seminaristes acompanyats del bisbe Xavier Novell han passat deu matins treballant a l’Espà, picant i traient l’arrebossat malmès per la humitat i treien les juntes de morter de les pedres. La iniciativa ha sigut molt ben rebuda tant per part dels veïns del llogaret com també pel mateix ajuntament. Tots han col·laborarat i ofert ajuda en l’obra.

Les tardes d’aquests dies han estat dedicades al descans, la pregària i la formació. Tampoc han faltat moments de compartir i de lleure: visites, excursions, trobades, etc. Hi han tingut la possibilitat de conèixer les diverses realitats pastorals de les parròquies del voltant, agrupades a la parròquia de referència, Bagà.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.