Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) Tres mata-segells turístics i tres segells mostren el Santuari de Núria, la portalada del Monestir de Ripoll i el Claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses. Aquest projecte, impulsat pel Cercle Filatèlic de Ripoll i Correos d'Espanya, permetrà que el mata-segells de Núria s'estampi a l'oficina de Ribes de Freser, portant la imatge del Santuari de Núria a tot el món. També s'han editat una sèrie limitada de segells amb la imatge de la Mare de Déu de Núria, que ja es van posar a la venda al públic el mateix dia de l'acte.

A la presentació, que va tenir lloc diumenge a la portalada del Monestir de Ripoll, van assistir el vicari general d'Urgell, mossèn Josep M. Mauri, així com els alcaldes de Ripoll, Jordi Munell, de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, la presidenta del Cercle Filatèlic de Ripoll, Carme Font, el Director de la Zona 3 de Correos, Manuel Rey, i el president de l'Agència de Desenvolupament del Ripollès, Josep M. Farrés; així com el Vicari General del Bisbat de Vic, el director de l'estació de Muntanya Vall de Núria, el president del Consell Comarcal del Ripollès, i representants de la Federació Catalana de Societats Filatèliques i del Patronat del Monestir de Ripoll.

Correos, que celebra enguany 300 anys de la seva fundació i entrada en funcionament, ha emès 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar a la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència. El Cercle Filatèlic de Ripoll va proposar la creació de 3 mata-segells turístics del Ripollès, entre els quals està el del Santuari de la Mare de Déu de Núria.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.