Vés al contingut
Catalunya Religió

(Obra Social ‘la Caixa’) Aquest dimarts s’han lliurat els premis ”la Caixa” a la innovació i la transformació social, adreçats a entitats socials que en la seva actuació apliquen mètodes innovadors i aconsegueixen transformar d’una manera efectiva les vides de persones socialment vulnerables. Els deu projectes guanyadors formen part de les 728 iniciatives seleccionades a les convocatòries 2014 que el Programa d’ajudes a projectes d’iniciatives socials de l’Obra Social ”la Caixa” impulsa anualment per oferir suport a les entitats que treballen per donar resposta a les necessitats emergents de la societat.

Cada premi està dotat en 15.000 euros. Entre els projectes guanyadors hi ha la Fundació Ave Maria de Sitges, que faciliten l’accessibilitat i la mobilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen cadira de rodes; la Fundació Ared de Barcelona, per un projecte d’inserció sociolaboral d’exreclusos majors de 45 anys; i la Fundació Maria Raventós de Barcelona, per un programa d’habitatge per a dones amb amb infants menors de 3 anys. També s’han atorgat cinc accèssits, dotats amb 5.000 euros cadascun, a projectes finalistes destacats pel jurat.

A través de les convocatòries del Programa d’ajudes a projectes d’iniciatives socials, l’Obra Social ”la Caixa” ha destinat el 2014 ajudes per valor de 19,7milions d'euros a 900 projectes socials a tot Espanya, a través dels quals 316.036 persones, especialment les més vulnerables o en risc d’exclusió social, han tingut oportunitats de millora.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.