Vés al contingut

notícies relacionades

Nova delegació de Formació i Treball a Badalona en aliança amb Roca i Pi

(Fundació Roca i Pi) La Fundació Formació i Treball, de Càritas Diocesana de Barcelona, impulsa una nova delegació al Barcelonès Nord en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi. Es tracta d’una nova nau ubicada al Polígon Industrial Badalona Sud, al carrer de la Mora número 23.

Dinars al Calassanci, un projecte transversal de formació i inserció laboral

(Escola Pia) Els dinars del Calassanci són una adaptació perquè els joves dels Programes de Formació i Inserció (PFI) de l’Escola Pia Calassanci puguin realitzar les pràctiques del curs d’auxiliar en establiments hotelers i de restauració. El projecte s’ha posat en funcionament aquest curs i ara han publicat un vídeo per explicar aquesta nova experiència:

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

La borsa de treball de les entitats cristianes de Lleida aconsegueix feina per a 40 persones en risc d'exclusió

(Bisbat de Lleida) L'Impuls Solidari pel Treball, la plataforma de contractació de la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social de Lleida, ha tancat el darrer any 40 contractes de treball de persones en situació de risc social en Lleida. De les 16 entitats que formen la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social el grup promotor de l'Impuls Solidari pel Treball està format per Arrels-Sa

Càritas Sant Feliu: és prioritària la inserció laboral i l’economia solidària

(Càritas Sant Feliu de Llobregat) En motiu del dia de Corpus, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat fa pública la seva memòria social, que recull l’acció de les diferents Càritas de la diòcesis de Sant Feliu de Llobregat ( Alt Penedès, Baix Llobregat, Garraf i part de l’Anoia). S’ha comptat amb el suport de més de 1.000 voluntaris, socis i diversos col·laboradors, que han fet possible que Càritas pugui estar al costat de les persones que més ho necessiten.

El 77% dels educadors i treballadors socials tenen feina un any després d’acabar els estudis

(Fundació Pere Tarrés) L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral. Així ho constata el 5è Estudi sobre la Inserció Laboral que ha realitzat Fundació Pere Tarrés on es recull que el 77% dels alumnes que van finalitzar els seus estudis a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull durant el curs 2013-2014 ja s’han incorporat al mercat laboral.

panoràmica

Veure la fe