Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Lluís Font i Espinós ha estat nomenat nou president del Consell Escolar de Catalunya. Nascut a Barcelona el 1958, va ser director general de la Fundació Blanquerna i actualment és professor a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Entre els anys 2011 i 2012 va execir el càrrec de secretari de Polítiques Educatives al Departament d'Ensenyament. Lluís Font és llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona, i doctorat en ciències de l'educació a la mateixa universitat.

És professor titular de la Universitat Ramn Llull a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, on imparteix l'assignatura d'història del pensament contemporani i un seminari de relacions internacionals. Ha estat professor de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació Blanquerna, on ha impartit assignatures de caire filosòfic i antropològic. Des de l'any 1994 fins al 2010 va ser director general de la Fundació Blanquerna i membre del seu patronat, els darrers anys com a vicepresident. Va formar part també del patronat de la Universitat Ramon Llull.

Lluís Font també ha estat relacionat amb la docència no universitària. Va ser professor i director de l’Institut Politècnic de Formació Professional Sant Ignasi i director de secundària al Col·legi Sant Ignasi. És vocal del patronat de la Fundació La Fageda i president de la Fundació Llars Compartides. En una altra vessant de la seva trajectòria, Font va ser president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya en representació de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.