Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L'Escola Cristiana de Catalunya ofereix un recull de mapes amb la localització de totes les escoles cristianes del país. Els pares que optin per dur-hi els seus fills podran buscar en aquest servei el centre idoni. La web permet filtrar les escoles per les diferents etapes educatives: Infantil Primer Cicle, Infantil Segon Cicle, Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat Arts, Batxillerat Humanitats i CCSS, Batxillerat Ciències i Tecnologia, PFI, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicles Formatius de Grau Superior.

El material s'emmarca dins la campanya #TrobaBonaEscola que té per objectiu la difusió de l'ampli ventall d'oferta educativa cristiana. Entre els centres catalans hi trobem entitats de gran presència en el territori com Escola Pia, Vedruna, Jesuïtes, Maristes, La Salle, Salesians, Fedac o Claret, així com d'altres de més locals. També es pot filtrar el resultat del mapa per veure les escoles d'una d'aquestes xarxes. La web complementa els mapes amb informacions sobre els valors i les prioritats de l'educació de l'escola cristiana.

Escola Primària

Totes les escoles cristianes de Catalunya d'educació Primària.

Educació Secundària Obligatòria (ESO)

Tots els centres cristians d'Educació Secundària Obligatòria de Catalunya.

Batxillerat Ciències i Tecnologia

Els centres cristians de Batxillerat de Ciències i Tecnologia de Catalunya.

Consulta la resta de mapes a la web d'Escola Cristiana de Catalunya.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.