Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Sant Joan de Déu) El Centre Especial de Treball (CET) Intecserveis, dedicat a la integració laboral i psicosocial de persones amb discapacitat, compleix el seu quinzè aniversari d'activitat. Aquest centre de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu dóna feina a més d'un centenar de persones que desenvolupen tasques de neteja, jardineria, serveis auxiliars i destrucció de documentació confidencial a empreses privades i de l'administració pública.
 
Quinze anys després de la seva posada en marxa, el Centre Especial de Treball (CET) Intecserveis, amb seu a Sant Boi de Llobregat, ha aconseguit que un total de 110 persones amb discapacitat estiguin treballant a dia d'avui. Aquests treballadors desenvolupen tasques de neteja diàriament en 45 instal·lacions; també s'encarreguen del manteniment diari de parcs i jardins amb un total de 18.000 m2 de superfície; així com amb serveis de suport en tasques de manteniment, bugaderia, magatzem, destrucció de documentació confidencial, etc. Intecserveis va entrar en funcionament el 27 de novembre del 2001.
 
Amb qui i perquè
 
Entre la seva cartera de clients es troben empreses del sector hospitalari, docència i investigació, informàtic, asseguradores, automoció, naval, sociosanitari i diverses empreses de l'administració pública.
 
Contractar els serveis del CET és una via de compliment de la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva inclusió social (RDL 1/2013). Alhora facilita i reforça la política de responsabilitat corporativa de les empreses, contribuint a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i potenciant la igualtat d'oportunitats.
 
Línies de futur
 
Aquesta entitat sense ànim de lucre pertany a la Fundació Germà Benito Menni i va ser creada per l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu - Província d'Aragó Sant Rafael. Com a horitzó es planteja consolidar les línies de servei a empreses. Recentment s'ha adherit a la Taula de Salut Mental de Sant Boi de Llobregat, que és un pas més per renovar el seu compromís amb el benestar del col·lectiu de persones amb trastorn mental.