Vés al contingut

notícies relacionades

Toni Boix, de Sant Joan de Déu: “La presència física no és indispensable per estar junts”

(Laura Mor –CR) El distanciament que imposa la crisi sanitària afecta, i molt, els malats ingressats en estat crític pel COVID-19 i també els seus familiars. En l’adversitat i la incertesa, no hi ha l’escalf ni la presència física de les persones estimades. Què passa si la persona mor? Què fan als hospitals per escurçar distàncies i transmetre pau i confiança?

L'Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat engega la campanya 'Cap infant sense joguina'

(Salesians) Qui se’n recorda avui del bon temps i la calor, de les festes majors dels pobles, dels dinars a la terrassa prenent el sol… Però el temps passa com si res i cada dia es va fent més fosc. En menys d’un mes ja estarem en ple hivern. Els dies es fan més curts, les temperatures cada cop són més baixes i ja es comença a veure pels carrers els llums de Nadal posats, indicant-nos que les festes ja estan a tocar.

Sant Boi de Llobregat rebrà la Llum de la Pau de Betlem

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) Com cada any, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han tornat a Viena, se celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se n’encenen centenars perquè la flama es pugui escampar arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

L’Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat rep la Medalla d’Or de la ciutat

(Salesians) El ple municipal de Sant Boi de Llobregat ha concedit aquest dilluns la Medalla d’Or de la vila a l’Obra Salesiana, per la seva presència activa i compromesa amb la ciutat des de fa ja mig segle. La decisió s'ha pres per unanimitat de tots els grups polítics, després que féssin la petició formal de concessió de la medalla més 1.500 persones a títol personal, entitats i associacions.

Èxit de participació en la 1ª cursa solidària de VOLS Sant Boi i Salesians

(Salesians) Amb 400 corredors inscrits i havent de tancar les inscripcions abans d’hora, la 1ª Cursa Solidària, organitzada per la delegació de l’ONG VOLS de Sant Boi de Llobregat i Salesians arran de la celebració del cinquantenari de l’Obra Salesiana de Sant Boi, va ser un èxit rotund.

Veure la fe