Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza una nova edició de la Jornada per a l’Escola Multilingüe, un esdeveniment que ha esdevingut referència per a la millora de l’ensenyament-aprenentatge de les llengues estrangeres als ensenyaments no universitaris. Oberta a docents (d’idiomes i d’altres matèries) i directius de qualsevol tipus de centre educatiu, sol acollir més de 250 participants.

La jornada comptarà, entre d’altres activitats, amb tallers sobre AICLE aplicat a assignatures de Primària i ESO i sobre aplicacions pràctiques de les TIC a l’anglès. També comptarà amb un taller sobre el treball amb auxiliars de conversa (nadius anglesos i irlandesos) per estimular la pràctica de l’anglès parlat a les escoles. A més a més, s’hi presentaran idees dinàmiques i útils per a l’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i del francès. Tot plegat el 24 de novembre a l’edifici del Seminari de Barcelona (c. Diputació, 231).
 
En aquesta edició, hi haurà també els renovats seminaris tècnics de preparació dels exàmens de Cambridge, que oferiran tres hores d’idees i recursos molt pràctics i d’aplicació directa a les escoles. També hi tindrà lloc la Fira 3M!: els Millors Materials Multilingües!, on les editorials, organitzacions i empreses especialitzades presentaran les seves millors propostes a través d’expositors.
 
La jornada es tancarà amb l’espectacle en anglès The show must go on, on els alumnes de Vedruna Àngels oferiran números dels espectacles musicals i multiculturals que han representat amb gran èxit els darrers anys.