Vés al contingut
Catalunya Religió
vives-anglaterra-6
Fotografia: Bisbat d'Urgell.
Galeria d'imatges

Bisbat d'Urgell L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, acompanyat de Carles Jordana, ambaixador d'Andorra davant del Regne Unit i Irlanda del Nord, han assistit aquest matí, a Londres, als funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II, que han tingut lloc a l'Abadia de Westminster. 

Amb aquesta presència, per invitació del nou rei d'Anglaterra, Carles III, Vives ha volgut expressar el "respecte i estima dels andorrans" per la reina difunta i pel poble britànic, amb qui existeixen importants vincles d'amistat i cooperació.

En el marc d’aquest funeral, Vives ha pogut saludar el copríncep francès de forma afectuosa, així com d’altres mandataris i l’arquebisbe Gallagher, de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu.

El mateix dia de la defunció, el bisbe d'Urgell va fer arribar una nota de condol en nom propi i en els de les institucions i el poble d'Andorra.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.