Vés al contingut

notícies relacionades

vives-anglaterra-6

L’arquebisbe Vives assisteix al funeral de la reina Elisabet II

BISBAT D'URGELL | L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, acompanyat de Carles Jordana, ambaixador d'Andorra davant del Regne Unit i Irlanda del Nord, han assistit aquest matí, a Londres, als funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II, que han tingut lloc a l'Abadia de Westminster. 
reina-governadora

Mor la Reina Elisabet II, la Governadora Suprema de l'Església d'Anglaterra

CR | La mort de la reina d’Anglaterra, Elisabet II, aquest dimecres també ha suposat el canvi de governador suprem de l’Església d’Anglaterra, títol que ostenta el monarca del Regne Unit, i que a partir de la seva mort passa a ostentar-lo el seu fill, el proper rei d'Anglaterra, Carles III. Però, què comportava aquest títol per Elisabet II? Quina relació hi té amb l’anglicanisme?
Celebracio jubileu reina 70 anys

Deborah Chapman, reverenda anglicana: “La fe de la Reina ha estat una força per a tots els anglicans i cristians”

GLÒRIA BARRETE -CR | Dia de dol per a les esglésies anglicanes d’Anglaterra i Escòcia per la mort de la reina Elisabet II aquest dijous 8 de setembre. De dol perquè ha mort la Governadora Suprema de l’Església d’Anglaterra i Escòcia, títol que ostentava fins ahir la monarca d’Anglaterra. Parlem amb la reverenda de l’església anglicana Saint George de Barcelona, Deborah Chapman, que ens relata com per a ella i tota la seva comunitat ha marxat “un dels puntals de la societat i el món, una roca”.

Veure la fe