×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claret) L’Editorial Claret acaba d’estrenar una aplicació per a mòbil i tauleta digital amb el contingut de la Missa de Cada Dia. L’aplicació, disponible en català i castellà, permet seguir la missa diària des de qualsevol lloc. Inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal català, tant les d'àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o la meditació personal.
L’aplicació, molt intuïtiva, té un disseny clar i senzill, la qual cosa facilita la navegació pels diferents continguts. Conté fotografies de qualitat que completen i fan més agradable la lectura.

A part dels textos litúrgics oficials de les celebracions eucarístiques inclou comentaris de l’evangeli; introduccions, punts de reflexió i pregàries en les solemnitats i el santoral; i les principals celebracions locals i diocesanes.

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament a través de les plataformes App Store, per a iPhones i iPads; i de la Play Store, per a smartphones i tauletes android. La versió gratuïta permet consultar les lectures, els salms i l’evangeli de cada dia i la versió de pagament inclou tots els accessos. Els subscriptors de l’edició en paper de La Missa de Cada Dia poden sol·licitar una subscripció gratuıẗ a de sis mesos a l’app.