Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Una representació de l'editorial salesiana edebé formada per Francesc Riu i el director general, Antonio Garrido, acompanyada per l'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, ha lliurat el llibre Exhortació del Papa Francesc: L'Alegria de l'amor al Papa Francesc

S'ha dut a terme el marc de la tradicional audiència general, el dimecres 29 de març, a la Plaça de Sant Pere a Roma, en finalitzar l'acte. El Papa ha rebut l'exemplar de mans dels representants d'edebé i el grup de matrimonis que han participat en l'obra. El Papa Francesc ha signat un exemplar i ha expressat la seva satisfacció per la feina feta i la importància que aquest document sobre l'amor i família arribi al màxim de matrimonis i parelles de nuvis.

Francesc t ha rebut també amb interès l'anterior obra de Francesc Riu, Carta del Papa Francesc - Ecologia integral, pensada per apropar el missatge de l'encíclica Laudato sì sobre el medi ambient, i publicada per edebé. Ha sigut el gran interès que va suscitar aquest llibre el motiu pel qual els arquebisbes de Madrid i Barcelona van animar l'autor a realitzar el projecte sobre l'exhortació Amoris Laetitia.

Exhortació del Papa Francesc. L'Alegria de l'amor, editada en tres volums, conté el document del Papa així com comentaris i propostes de debat per a matrimonis, parelles de nuvis, associacions de famílies i agents de pastoral familiar.