Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sant Joan de DéuAigües de Barcelona ha fet una donació d'11.186 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelonaper contribuir a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que esdevindrà el centre més important a tota Europa per a la recerca i el tractament del càncer infantil. 

Aquesta acció, en la qual han participat de manera molt activa els treballadors i treballadores de la companyia, s'emmarca en la celebració del 150è aniversari d'aquesta companyia, que coincideix amb el del nostre hospital, i suposa el seu compromís amb els nens i nenes que es troben en una situació vulnerable. No és la primera vegada que Aigües de Barcelona mostra aquest compromís, ja que aquesta xifra se suma a la donació de 20.000 euros que l'Hospital va rebre gràcies a un conveni de col·laboració signat entre les dues entitats. 

Marc Mascareñas, director de Recursos Humans de la companyia, i Eva Ferruz i Isabel Rodríguez, representants de la part social de l’empresa, van visitar l'Hospital Sant Joan de Déu per lliurar el donatiu i conèixer els projectes de recerca en oncologia. 

El Pediatric Cancer Center Barcelona serà una realitat si aconseguim reunir els 30 milions d'euros que necessitem per contruir-lo,  a través de la campanya #ParaLosValientes