Vés al contingut
Budisme
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Centre Budista Serchöling 
Adreça (carrer i número)
Passeig d'Amunt, 34, Baixos 1ª
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Centre Budista Serchöling 
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Xerrada Oberta sobre Budisme: Felicitat o Satisfacció ¿Què busquem realment?

Dirigida per Tsondru Yeshe
  • Aportació: Gratuïta o a la voluntat
  • Contacte / inscripcions: Sense inscripció

“Fins a un cert punt, ser budista o no, és irrellevant. No hem de ser simples militants d’una filosofia o religió. El que veritablement importa és ser practicants, practicants que comprovin i apliquin els ensenyaments del Buda en si mateixos, en qualsevol moment i lloc, amb la profunda motivació compassiva i la saviesa equànime arribant a totes les situacions i tots els éssers sense excepció i dins del més exquisit respecte a la llibertat i diversitat de pensaments i creences”.

S’exposen una sèrie d’ensenyaments graduals, dels conceptes i idees fonamentals de la teoria i de la pràctica espiritual, molt assequibles per a tota mena de persones interessades, intentant que siguin directes, profundes i especialment útils per a la nostra vida quotidiana.

A l’ésser l’entrada lliure, és un bon moment per a convidar a totes aquelles persones que tinguin inquietuds espirituals i desitgin connectar per primera vegada o escoltar el que la pràctica espiritual pot aportar.

És una bona ocasió per a compartir els dubtes que tingueu sobre els temes que s’exposin, ja sigui preguntant directament en les xerrades, o mitjançant el xat si esteu veient-la per la pàgina de Facebook “Dag Shang Serchöling”. Atendrem les vostres qüestions el millor que ens sigui possible.