×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Divendres, 12 fins diumenge, 14 d'abril
Lloc:  Fundació Casa del Tibet. Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Fundació Casa del Tibet
Carrer del Rosselló, 181, 08036 , Barcelona
Trobada

Visita de Kyabjé Ling Rimpotxé

Primera vista de S.E. el 7è Kyabje Yongzin Ling Choktrul Rimpotxé al nostre país

 

  • Aportació: Per decidir
  • Contacte / inscripcions: Centres Tara, Casa del Tibet i Nagarjuna Barcelona
  • Organitza: Centre Budista Tara, Casa del Tibet Barcelona i Centre Budista Nagarjuna Barcelona

Els centres Tara, Casa del Tibet i Nagarjuna Barcelona tenim l’honor d’organitzar la primera visita de Sa Eminència el setè Kyabjé Yongzin Ling Rimpotxé al nostre país

Donarem tots els detalls de la visita i iniciarem les inscripcions properament aquí. De moment, reserveu les dates 12, 13 i 14 d’abril de 2019. Esperem que el màxim nombre de persones possible pugueu gaudir de la seva presència i ensenyaments.

Kyabjé Ling Rimpotxé va néixer a McLeod Ganj, Dharamsala, Himachal Pradesh, Índia, el 18 de novembre de 1985. El 1987, Sa Santedat el Desè Quart Dalai Lama el va reconèixer com la reencarnació del Sisè Kyabje Yongzin Ling Rimpotxé (1903 – 1983), qui fos el seu tutor més important.

El Sisè Kyabjé Yongzin Ling Rimpotxé va ser el principal mestre i conseller espiritual de Sa Santedat durant tota la seva vida, i el va acompanyar quan va fugir del Tibet a l’exili a l’Índia el 1959. Sa Santedat es refereix a ell com “el meu Guru Arrel”.

Kyabjé Ling Rimpotxé va rebre el novembre de 2016 el títol de Geshe Lharampa a la Universitat Monàstica de Drepung Loseling del sud de l’Índia. Més tard va ingressar al Gyuto Tantric College de Dharamsala i allí va passar l’any següent per completar els estudis tàntrics que tradicionalment se segueixen en finalitzar el grau de Geshe Lharampa.

Va completar els seus estudis al monestir de Gyuto el febrer de 2018.

El 1991, Kyabjé Ling Rimpotxé va donar el seu primer ensenyament a Corea del Sud. Des de llavors ha donat ensenyaments i iniciacions tàntriques en molts països d’Àsia, Europa, Canadà, Estats Units, Israel, Austràlia i Mongòlia, així com en assentaments tibetans de l’Índia, el Nepal i en les regions de l’Himàlaia, incloent-hi Ladakh i Mon Tawang (Arunachal Pradesh).

 

Pàgina oficial de Kyabjé Ling Rimpotxé (en anglés)

Una visió ràpida de Kyabjé Ling Rimpoché i de la seva anterior reencarnació el 6è Yongzin Lin Rimpotxé, a Wikipedia (en anglés)