Dia:  Dilluns, 30 de novembre fins dimarts, 8 de desembre
Hora:  de 20:00
Hora:  a 16:00
Lloc:  ▶️ . Sales de Llierca
Organitza:  Bori Centre Zen
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️
Bori Sa Centre de Retirs, 17853, Sales de Llierca
Exercicis espirituals/ Recés

Setmana intensiva 2020, dirigida per Arne Schaefer a la Garrotxa

Yong Maeng Jong Jin: saltar com un tigre mentre estàs assegut | Online per Zoom i presencial

Setmana intensiva, dirigida per Arne Schaefer JDPSN (7 dies AMB PRÀCTICA DE MITJANIT, arribada el dia 30 de novembre).

Plaçes limitades. Aquest retir està subjecte a canvis en funció de les condicions de la Covid-1

Entrada opcional: (4 dies AMB PRÀCTICA DE MITJANIT, arribada el dia 3 de desembre).

A causa de la rigorositat d’aques retir, no és adequat per complets principiants en la practica zen. Està limitat als que s’hagin assegut abans almenys un retir.

En aquest tradicional retir hi ha un període extra de pràctica a mitjanit (entre mitjanit i les 2 hi ha una energia especial i l’efecte de la pràctica és molt poderós). Al final del retir tindrà lloc la Cerimònia del Dia de la Il·luminació de Buda.

Els retirs són en silenci, en el nostre Centre Zen de muntanya situat enmig de la naturalesa, en l’increïble Parc Natural de l’Alta Garrotxa, als Pirineus: el lloc ideal per a un retir. Els participants segueixen un programa intensiu de mediació asseguda i caminada, cants, postracions i àpats formals, en què s’intenta mantenir viva la pràctica de l’atenció en tot moment. Amb entrevistes de kong-an i xerrada Dharma.

SOBRE EL MESTRE:

Arne Schaefer JDPSN va començar a practicar en la Tradició Tibetana Kagyu en 1990. Va començar a practicar Zen a l’Escola Kwan Um de Zen a 1992 quan va assistir a un YMJJ a Berlín amb el Mestre Zen Seung Sahn i des de llavors ha practicat amb molts mestres de la escola Kwan Um de Zen a Europa, Corea i els Estats Units. A l’abril de 2010, Arne Schaefer va rebre Inka del Mestre Zen Wu Bong. És mestre guia dels Centres Zen a Dresdenand a Bad Bramstedt i del Grup Zen de Hamburg. Va rebre un mestratge en estudis religiosos a 1996 i un mestratge en psicologia en 2002, tots dos de la Universitat Lliure de Berlín. A més, ha aprofundit els seus estudis en consultoria centrada en solucions i coaching co-actiu. Juntament amb la seva dona, Irmi Jeuther, va establir Lotus Consult per integrar la seva compartida experiència budista amb el seu treball com a coach i consultors. El 2010, Arne també va començar Mindsweets, una petita empresa que crea i ven dolços orgànics.

PREUS

Presencial
Retir Complet 8 dies 420€ (socis Zen Kwan Um 300€) / Retir reduit 4 dies 210€ (socis Zen Kwan Um 150€)

Online
Retir Complet 8 dies 210€ (socis Zen Kwan Um 150€) / Retir reduit 4 dies 90€ (socis Zen Kwan Um 65€)

Per inscriu-re’s omplir el formulari

Informació pràctica sobre què portar, allotjament, connectivitat, horari, transport, com arribar, etc.