×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Divendres, 8 fins diumenge, 10 de març
Lloc:  Hotel Playafels. Castelldefels
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Hotel Playafels
Platja Ribera de San Pere 1-9, 08860 , Castelldefels
Exercicis espirituals/ Recés

Retir de Meditació Yun Hwa a Castelldefels

Aquest retir de Primavera ofereix la possibilitat de conèixer les extraordinàries ensenyances i la pràctica de Ji Kwang Dae Poep Sa Nim: Meditació asseguda i en moviment

 

Quan deixem aquest món, no portem res amb nosaltres. L’únic que ens acompanya és el nostre karma de bondat i la nostra virtut de prosperitat. (“Prosperitat i sort”, pintura de Ji Kwang Dae Poep Sa Nim)

LA MEDITACIÓ YUN HWA és una pràctica mil·lenària budista que ensenya a adquirir saviesa en la vida quotidiana, a portar una vida satisfactòria i enriquidora i a tenir unes relacions clares i autèntiques. A través de la Meditació Yun Hwa podem conèixer el nostre veritable jo i tenir una vida plena de sentit, convivint en harmonia amb el nostre entorn familiar i professional.

JI KWANG DAE POEP SA NIM, Matriarca Suprema de la Denominació Yun Hwa del Budisme Social Mundial, és una gran Mestra de Dharma i Energia, que ha assolit l’energia de Buda (l’absolut, la veritat) i per tant pot transmetre l’energia absoluta a través dels recessos de Budisme Social.

  • Pràctica de mantra
  • Exercicis d’energia (postracions, Ki Song)
  • Cants budistes
  • Lectures en grup del Sutra diari
  • Ensenyances actuals de Dae Poep Sa Nim en vídeo.

Entrevista: Durant el retir tots els participants poden fer preguntes personals a Dae Poep Sa Nim. Els monjos secretaris de Dae Poep Sa Nim comunicaran les respostes individualment a cada persona.

 

Veure fotos de recessos similars d’anys anteriors

Informació sobre la Sangha Yun Hwa i el Monestir Budista del Lotus

La pintura que encapçala aquesta pàgina, titulada “Prosperity and Luck”, és obra de Ji Kwang Dae Poep Sa Nim, i és una entre moltes que està creant des de fa anys. Informació sobre la seva obra