Dia:  Dissabte, 25 de maig
Hora:  de 10:00 a 18:00
Lloc:  Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. Poblet
Organitza:  Germandat de Poblet
Intervindran a l'acte:  Pere Agustí
Telèfon:  619994106
Preu:  50.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Reial Monestir de Santa Maria de Poblet
Plaça Corona d'Aragó, 11 , 43448 , Poblet

Per saber-ne més

Arxius

Trobada

La Regla de Sant Benet, a Poblet

Son temps de vida nova i en aquest context us volem proposar un dia d’estada al Monestir de Poblet per fer una lectura renovada, i aplicada a la nostra vida diaria, de La Regla de Sant Benet com a praxi de la humilitat, responsabilitat i servei en l’àmbit professional i empresarial.

Ho farem en un ambient de recés, combinant la paraula i el silenci, de la ma de Pere Agustí, consultor en l’àmbit de les organitzacions socials i empresarials i membre de la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana.

Ja et pots inscriure, o demanar més informació, redactant un mail a poblet21@gmail.com  Les places son limitades.

La RB és una disciplina de praxi diària que ens impulsa a alimentar, sistemàticament, la nostra humilitat i ens proposa un camí de transformació personal, de renuncia i alhora de trobada amb l’essencial d’un mateix, assolint la plenitud que cerquem a la nostra vida. Per això, havent avançat en el camí de la humilitat “arribarem tot seguit en aquella caritat de Déu que, en ser perfecta, foragita el temor, i gràcies a la qual tot allò que abans observàvem amb por, ho començarem a complir sense cap esforç, naturalment, per amor”. (Cp VII, 67)

En un ambient de recés, i respectant el silenci i intimitat de cada participant, posarem l’entorn contemplatiu adequat perquè cadascú, des del seu context professional, pugui reforçar la humilitat, la responsabilitat i el servei als altres. Ho farem a la llum de la saviesa i la interpel·lació dels textos, especialment seleccionats, de la RB.