Dia:  Dissabte, 14 fins diumenge, 15 de setembre
Lloc:  Inauguració: Espai Francesca Bonnemaison . Barcelona
Organitza:  Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR)
Inauguració: Espai Francesca Bonnemaison
Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, 08003, Barcelona
Trobada

La Nit de les Religions.

El 14 i 15 de setembre de 2019 se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada es durà a terme el dissabte 14 de setembre, a les 12.30 h, a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Les persones assistents podran gaudir d’una interpretació musical de cançons de diverses cultures del món a càrrec del grup Burruezo & Medievalia Camerata.

Durant tota la jornada del dissabte 14 i el matí del diumenge 15, es duran a terme les activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives. Els programes, els horaris i les adreces d’aquestes activitats es troben detallats en aquest fullet, així com al web de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (www.audir.org/lanitdelesreligions) i a l’aplicació per a telèfon mòbil «La Nit de les Religions», que es pot descarregar a App Store i a Google Play Store.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats, conviccions i cosmovisions presents al nostre país. Una oportunitat per al diàleg en què la ciutadania es pot acostar a conèixer la diversitat de la ciutat.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

«El contacte entre religions és bo. Tothom hauria d’escoltar i respectar les doctrines professades pels altres. I si hi ha motiu per a la crítica, s’hauria de fer de manera afable» (Asoka, edicte dotzè, segle III aC).

#nitreligions2019

Imatge