Pestanyes primàries

Dia:  Dissabte, 16 de setembre
Hora:  a les 0:00
Lloc:  Palau Macaya. Barcelona
Organitza:  AUDIR - Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós
Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108, 08037, Barcelona

Per saber-ne més

Arxius

Jornada

La Nit de les Religions

La Nit de les Religions és una iniciativa que consisteix en una jornada de portes obertes de centres de diverses tradicions religioses de la ciutat de Barcelona. Els assistents a la jornada segueixen un itinerari autoguiat amb el qual poden escollir la comunitat que visiten en cada moment.

Descarregueu el fullet de La Nit de les Religions 2017, amb el programa de les comunitats religioses i entitats participants. També trobareu tota la informació a l’aplicació de La Nit de les Religions, disponible a Google PlayApple Store.

Mapa de les comunitats religioses i entitats participants en La Nit de les Religions 2017

Ver pantalla completa

 

La Nit de les Religions

Aquesta proposta sorgeix del Grup Interreligiós i Interconfessional de Joves de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) i s’emmiralla en La Nit de les Religions de Berlín, una iniciativa que es duu a terme a la ciutat alemanya des del 2012.

La primera edició de La Nit de les Religions de Barcelona es va celebrar el dissabte 17 de setembre del 2016. Hi van participar 24 comunitats religioses de la ciutat, les quals van oferir diverses activitats: visites guiades, tallers, música, teatre, conferències i degustacions de menjar típic, entre d’altres.

Aquest projecte vol contribuir a fer conèixer una realitat a voltes desconeguda com és la diversitat religiosa, afavorint un espai de trobada veritable, lluny de les imatges sovint distorsionades que ens arriben sobre les diferents tradicions religioses que conviuen a la nostra ciutat.

Acte inaugural al Palau Macaya. Passeig de Sant Joan, 108.

12.30-12.50 h. Benvinguda. Actuació de la Coral Interreligiosa per la Pau d’AUDIR i parlaments.

12.50-13.10 h. Tast de músiques del món. 13.10-13.30 h. Refrigeri (tes i sucs de fruita).