Dia:  Dijous, 13 de maig
Hora:  a les 18:30
Lloc:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . Barcelona
Telèfon:  932563427
Preu:  3.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Baixada del Monestir, 9, 08034 , Barcelona
Conferència

Intel·ligència artificial: més ençà i més enllà de la ciència ficció, amb Karina Gibert

Els humans no són els únics éssers intel·ligents a la terra. Hem creat intel·ligències artificials que han modificat la nostra manera de viure i amb les quals no sabem com relacionar-nos; i hem descobert que compartim la terra amb altres formes d'intel·ligència, com la dels vegetals. Cal que abandonem l'antropocentrisme per trobar el lloc de la humanitat en un món que cada dia que passa fem més inhabitable. Aquests són els temes que tractarem a l'edició d'enguany dels Diàlegs de Pedralbes.

Direcció científica a càrrec de Daniel Gamper i presentació a càrrec d’Antoni Bassas

El diàleg del dijous 13 de maig, Intel·ligència artificial: més ençà i més enllà de la ciència ficció comptarà amb la presència de Karina Gibert, enginyera informàtica i Catedràtica de l'UPC, especialista en Intel·ligència Artificial i  Big Data.

L'imaginari sobre la intel·ligència artificial s'ha alimentat de les obres de ciència ficció que, des de fa dècades, han posat els robots en el centre de l'acció dramàtica. Les obres d'Asimov, 2001 Una odissea de l'espai de Kubrick o Blade Runner són exemples incipients que després han trobat ressò en nombroses obres d'art. En aquesta sessió, posarem l'accent en la realitat de la intel·ligència artificial i en les recerques que es duen a terme en l'àmbit de l'enginyeria electrònica.

L'activitat serà retransmèsa en directe per streaming al canal de youtube del centre: https://www.youtube.com/channel/UC9Rza91FNIlt_lyCVI3RhYw i a la mateixa pàgina web del monestir de Pedralbes: monestirpedralbes.barcelona. Les xerrades s'impartiran en l'idioma del ponent.

Aforament: Places Limitades.

COMPRA ENTRADES