Dia:  Diumenge, 12 fins dissabte, 18 de juliol
Lloc:  Casa d'Espiritualitat Claret. Vic
Organitza:  Família Claretiana
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Casa d'Espiritualitat Claret
Rambla de Sant Domènec, 5, 08500, Vic
Exercicis espirituals/ Recés

Exercicis Espirituals a Vic

AQUESTS EXERCICIS HAN PASSAT DE PRESENCIALS A SER EN LÍNIA

En el context del 150 aniversari de la mort del Pare Claret, aquest estiu s’havia programat una tanda d’Exercicis Espirituals obert a la família claretiana d’Espanya i Portugal. S’havien de fer a Vic, del 12 al 18 de juliol. Amb les dificultats associades a la crisi sanitària del coronavirus, la proposta s’ha reconvertit en una tanda d’exercicis online, en les mateixes dates.

Es plantegen com una ocasió per viure més intensament el 150 aniversari de la mort del fundador dels claretians, amb comunió amb tots els grups de la família claretiana. Seran animats pels claretians Gonzalo Fernández, des de Roma, i per Carlos Sánchez, des de Vic.

Cada dia hi haurà una meditació de mitja hora des de Roma a les 10 del matí i una altra des de Vic a les 5 de la tarda. La jornada es farà en castellà i es tancarà amb una oració a les 8 del vespre. Les meditacions es podran seguir pel canal I-Claret de YouTube i pel compte dels Missioners Claretians de Facebook.

Els participants rebran cada dia un quadernet per als exercicis personals. Així mateix, qui vulgui conversar amb els animadors podrà fer-ho a través de les plataformes Skype o Zoom. Els que desitgin participar-hi hauran d’enviar la seva petició per correu electrònic abans del 15 de juny a: cescvic@gmail.com.