Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Agrupació Ilerdenca de Pessebristes) L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet pública la convocatòria del la 85 edició del Concurs de Pessebres i la 45 del Concurs Infantil i Juvenil. Ho ha fet mitjançant la publicació de les bases que regiran els dos concursos, que es faran arribar a tots els socis pessebristes, col·legis i institucions que en altres edicions han participat al concurs o en són col·laboradors i patrocinadors.

Pel que fa al 85è Concurs de Pessebres, les bases contemplen la possibilitat d’inscriure els pessebre a un dels vuit grups que el conformen: Diorames, familiars tradicionals, familiars artístics, esglésies, entitats, centres d’ensenyament, aparadors i originals. S’atorgaran tres premis per grup, amb els accèssits i mencions que el jurat cregui convenients. Les inscripcions poden formalitzar-se personalment a l’oficina de Turisme de Lleida o bé mitjançant la pàgina web pessebristeslleida.com. El termini d’inscripcions clourà el 20 de desembre.

Pel que fa al 45è  Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres, s’estableixen cinc categories, d’acord amb els nivells escolars, a més a més d’una categoria especial dedicada a Diorames. S’atorgaran tres premis per categoria, així com premis especials al millor diorama infantil, al millor pessebre innovador i al col·legi o entitat que aporti el millor conjunt, concedits per la Paeria, la Diputació de Lleida i la mateixa entitat.

Els pessebres hauran de ser presentats a la biblioteca pública el 16 de desembre, de 5 a 7 de la tarda, on romandran exposats fins el 5 de gener. El lliurament de premis dels dos Concursos, tindrà lloc el diumenge 12 de gener de 2020, a l’Auditori Enric Granados, en el decurs de l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal 2019.