Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Per la diada de Sant Jordi Catalunya Religió us proposem vuit novetats editorials publicades els darrers mesos. Ens les han recomanat els nostres col·laboradors i les podeu trobareu també a la nova secció de podcast Amb fe de llibres:

  • Refugiats climàtics, de l’antropòleg social Miguel Pajares (Raig Verd, 2020). Ens el recomana Mercè Solé, que és membre de l’ACO i del grup d’Ecologia i Justícia de Justícia i Pau. L’assaig, diu, posa l’accent en l’emergència climàtica i l’acollida dels immigrants.
  • Retorn a Brideshead (Viena, 2021) d’Evelyn Waugh, traduit al català Xavier Pàmies. L’editora Núria Iceta, vocal del patronat de la Fundació Catalunya Religió, recomana aquesta novel·la anglesa que parla dels grans temes: amistat, amor, família i religió.
  • Biografía de la luz, de Pablo d’Ors (Galaxia Gutenberg, 2021). El professor i escriptor Josep Otón ens recomana aquest assaig que recull comentaris breus de l’evangeli.
  • El jersei de la mare, de Jayde Perkin (Baula, 2021). La filòloga i traductora Mariona Arabia ens recomana aquest àlbum il·lustrat que parla sobre com afrontar el dol després de la mort d’una persona estimada.
  • L'economia de Francesc, d’Eduard Ibáñez (Claret / Justícia i Pau, 2020). Ens en parla el mateix autor, que és advocat i professor de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. El llibre forma part de la nova col·lecció Oikos.