Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Per la diada de Sant Jordi Catalunya Religió us proposem vuit novetats editorials publicades els darrers mesos. Ens les han recomanat els nostres col·laboradors i les podeu trobareu també a la nova secció de podcast Amb fe de llibres:

  • Refugiats climàtics, de l’antropòleg social Miguel Pajares (Raig Verd, 2020). Ens el recomana Mercè Solé, que és membre de l’ACO i del grup d’Ecologia i Justícia de Justícia i Pau. L’assaig, diu, posa l’accent en l’emergència climàtica i l’acollida dels immigrants.
  • Retorn a Brideshead (Viena, 2021) d’Evelyn Waugh, traduit al català Xavier Pàmies. L’editora Núria Iceta, vocal del patronat de la Fundació Catalunya Religió, recomana aquesta novel·la anglesa que parla dels grans temes: amistat, amor, família i religió.
  • Biografía de la luz, de Pablo d’Ors (Galaxia Gutenberg, 2021). El professor i escriptor Josep Otón ens recomana aquest assaig que recull comentaris breus de l’evangeli.
  • El jersei de la mare, de Jayde Perkin (Baula, 2021). La filòloga i traductora Mariona Arabia ens recomana aquest àlbum il·lustrat que parla sobre com afrontar el dol després de la mort d’una persona estimada.
  • L'economia de Francesc, d’Eduard Ibáñez (Claret / Justícia i Pau, 2020). Ens en parla el mateix autor, que és advocat i professor de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. El llibre forma part de la nova col·lecció Oikos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.