Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MCECC) Aquest dissabte s’ha celebrat en format semipresencial la TrocaJove 2021, la trobada d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya. Més de 38 centres i clubs d’esplai van connectar-se des de diferents punts de Catalunya, Mallorca i Menorca durant tot el dia. Van fer possible així que 480 adolescents i joves poguessin treballar al voltant de l’autoestima.

A través del concurs televisiu 'Naturalment TU!', un seguit de personatges els van anar guiant durant el dia per fer-los reflexionar sobre què amaguen als altres i com són realment. Entremig de la diversió, a més, també va haver un moment per a les xerrades dedicat a conèixer experiències de vida en les quals l’autoestima ha esdevingut un element important, o relats de persones que acompanyen col·lectius on el treball de l’autoestima és clau. Aquesta experiència es va tancar amb una celebració de la paraula dirigida pel jesuïta Roger Torres.

Per acabar, el president del MCECC, Xavi Nus, va cloure la TrocaJove 2021. En el seu discurs va recordar a tots i totes les joves del Moviment que han de sentir-se “realment afortunats de poder tenir aquests monitors i monitores”.