Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Aplec Pasqual Sabadell) El diumenge, 28 d’abril, II de Pasqua, les parròquies de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud organitzen, per 15è any consecutiu, l’Aplec Pasqual de Sabadell.

Les 16 comunitats parroquials que avui formen l’arxiprestat: Sant Feliu, Sant Vicenç de Jonqueres, Puríssima Concepció, Santíssima Trinitat, Mare de Déu de Gràcia, Santíssim Salvador, Sant Oleguer, Sant Francesc d’Assís, Sant Jordi, Sagrada Família i Santa Creu de Sabadell; Santa Maria de Barberà del Vallès; Sant Feliu del Racó i Sant Esteve de Castellar del Vallès; Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès; i Mare de Déu de la Mercè de Badia del Vallès; conviden tots els cristians de Sabadell i dels municipis veïns a celebrar junts aquesta festa pasqual.

"Ens trobarem per compartir una mateixa fe. Crist ha ressuscitat! Crist ha vençut el pecat i la mort! Celebrem, doncs, amb goig la plena victòria de Crist i el proclamem vivent, llum i vida per al nostre món". Les activitats programades al voltant de l’església de Sant Feliu de Sabadell són:

A l’església, a les 18.00 h, celebració de l’Eucaristia, presidida pel Bisbe de Terrassa i concelebrada per tots els preveres de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud.Durant l’Eucaristia seran presents al peu de l’altar els ciris pasquals de les 16 parròquies, així com també una icona gloriosa del Crist ressuscitat que cada any és lliurada com a testimoni a una parròquia diferent, per tal que l’exposi a l’església.

La comunitat parroquial de Sant Francesc d’Assís serà l’encarregada d’acollir als assistents a les portes de l’església, els obsequiarà amb un punt de llibre com a recordatori i animarà el cant amb el Cor Santa Cecília i l’organista pare franciscà Agustí Boadas. La col·lecta que es farà durant la celebració anirà destinada al programa matern infantil “La Closca” de Càritas.

Acabada la celebració de l’Eucaristia hi haurà un piscolabis amb pastes i begudes al peu de l’escalinata de la plaça de Sant Roc, acompanyats per la música del grup interparroquial “Escletxa.cat”.