Vés al contingut
Catalunya Religió

(Solidaritat SJD) La novena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu ha aconseguit reunir 11.000 persones que han caminat per un món millor sota el lema #SomElQueCompartim. La mobilització, ja consolidada a Barcelona i Mallorca, ha aterrat per primera vegada a Madrid i Lleida. S'estima que la recaptació arribarà als 250.000 €. Els diners es destinaran a millorar la vida de persones en situació de sense llar i dependència, persones amb problemes de salut mental o discapacitat intel·lectual, persones migrants, gent gran i infància, entre d'altres.

Després d’una edició en la qual es va estrenar un format nou, amb rutes lliures, enguany la Magic Line ha recuperat l’essència de les sortides establertes, amb una gran varietat de recorreguts. Molts d'aquests han estat promoguts per Centres SJD amb el suport d’escoles, empreses i entitats. Això ha permès que la mobilització celebrada aquest diumenge arribés a altres ciutats del país, com Madrid. Així doncs, la Magic Line SJD destaca per ser una proposta de territori, que implica institucions, entitats, empreses i persones a títol individual que tenen un objectiu comú: aconseguir un món millor.

Una vegada més, la Magic Line SJD ha demostrat ser un motor d’implicació ciutadana i de solidaritat: equips d’escoles, d’empresa, d’associacions, d’amistats i de familiars s’han posat un repte econòmic i han fet accions solidàries per a aconseguir-lo. Des d’esmorzars, passant per venda de producte Magic Line, masterclasses de cuina i concerts han estat algunes de les moltes accions realitzades pels "magicliners".

La Magic Line SJD és, també, un esdeveniment inclusiu. S’ofereixen recorreguts aptes per a diverses condicions físiques, amb opcions per a persones amb mobilitat reduïda; s’incorporen persones amb diversitat funcional i/o en risc d’exclusió social en el voluntariat i en la caminada i es financen programes socials per a reduir estigmes i fer més autònomes les persones en situació de vulnerabilitat.

L'esdeveniment va néixer l'any 2014 amb la voluntat d'ajudar i acompanyar qui més ho necessita, des d'aleshores ha permès destinar prop de 2.000.000 € per finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenem als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.