Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Magic Line) 'Som el que compartim' és el lema de la nova edició de la Magic Line organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu. La tradicional cursa serà el 20 de març i l'organització ha explicat que es tracta d'un any "molt especial" perquè "podrem tornar a caminar junts". 

"La Magic Line pretén recuperar l'esperit inicial, tot reactivant les mobilitzacions per equips, retrobant-nos col·lectivament i fent del camí una festa". Així ho ha afirmat Núria Martínez, coordinadora de l'Eix Solidari de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, en la presentació de la mobilització a Lleida.  

En aquest sentit, la Magic Line 2022 se celebrarà a tots els territoris participants el mateix dia i els equips tornaran a ser més grans, d'entre 4 i 20 persones. Aquestes són algunes de les grans novetats de la cursa solidària i és que, amb la recuperació de la presencialitat, es podran tornar a fer accions per assolir reptes solidaris. El dia de la caminada també recuperarà "la seva essència", asseguren des de l'organització. Hi haurà animacions en diferents punts dels recorreguts organitzats. També tornarà a haver-hi alguns punts de control i avituallament i la presència del voluntariat que orientarà i ajudarà en tot allò necessari. 

Enguany, l'organització també ha renovat alguns dels recorreguts. De fet, segons expliquen, totes les sortides que proposa l'organització tindran un punt en comú: passaran per algun dels centres de Sant Joan de Déu. Un fet que ajudarà al fet que la Magic Line "arribi a noves ciutats". 

En aquesta edició, a més, també hi ha la possibilitat de plantejar i desenvolupar la sortida per on es vulgui i com es vulgui. Es pot crear una de nova o aprofitar alguna que ja existeixi i decidir el nombre màxim de participants. Per fer-ho, cal omplir la fitxa descriptiva de la ruta amb alguna foto, mapa i indicacions de per on passarà i es publicarà al web de la Magic Line. 

Per a participar de la mobilització solidària cal inscriure's prèviament.