Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero Nebot) “Crec que la visita és una oportunitat molt gran perquè els catalans escoltin el missatge de Benet XVI, que ens convida a descobrir un Déu que és amor, és relació i alhora la veritable resposta a l’anhel de plenitud de l’home”. Aquestes són les paraules de Marta Nin, escriptora i periodista especialitzada en temes vaticanistes.

Marta Nin oferirà aquest dijous a la tarda una conferència a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona en el marc de la visita de Benet XVI a Barcelona en motiu de la consagració del temple de la Sagrada Família.
 
Nin ha parlat amb CatalunyaReligió -portal on col·labora habitualment- sobre el contingut de la conferència i les expectatives de la visita.
 
“En aquesta conferència presentaré la figura de Benet XVI més enllà dels clixés als quals estem acostumats, presentar-lo il·lustrant tant el seu magisteri com curiositats o anècdotes que hi estiguin relacionades”. Així doncs, en aquesta conferència es podrà sentir una visió diferent a la que probablement es té del pontífex. Nin afegeix “alhora voldria enllaçar aquestes qüestions amb la imminent visita del papa a Barcelona, que considero molt important”.
 
Segons Nin, a nivell de país la visita també aportarà molt: “Crec que és una molt bona oportunitat per a l’Església del nostre país i, en aquest sentit, estic convençuda que la visita portarà bons fruits”.
 
Marta Nin és una gran coneixedora dels afers del Vaticà i del papa Benet XVI. Ha estudiat Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona; Història Medieval a l’Església a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma; i també ha realitzat un curs de Periodisme religiós per a vaticanistes a la Pontifícia Universitat de la Santa Creu de Roma.