Vés al contingut

notícies relacionades

"Tots hem pregat amb poemes"

(Bisbat de Girona) "Més enllà de la dimensió literària, la suggestió espiritual". Aquestes paraules donen la benvinguda al darrer llibre de mossèn Joan Carreras, una antologia d'autors de totes les èpoques de la literatura catalana que han expressat inquietuds espirituals i morals.

Recomanacions de Sant Jordi a la llibreria Claret

(Glòria Barrete –CR) S'acosta Sant Jordi, dia de roses i llibres, dia de la commemoració de la mort del Sant i festa per la cultura a través de l'obsequi de llibres. CatalunyaReligió ha volgut oferir als lectors unes recomanacions de llibres de la mà de la llibreria Claret, que a través de l'Elisabet García, ens ofereix una sel·lecció de títols dividits en quatre blocs: els llibres de temàtica religiosa, llibres d'humanitats, novel·les, llibres infantils i, per últim, juvenils.  

Aquest Sant Jordi la Llibreria Claret us regala Pagola

(CR) Com ja és tradició els amics de CatalunyaReligió.cat tenen llibre de regal per Sant Jordi. Aquest any Claret obsequia al tots els membres de la Xarxa CatReligió amb un llibre de José Antonio Pagola a tots els qui s’acostin a la Llibreria Claret el dia de Sant Jordi.

La Salle i Claret explicaran un model de societat revisat, evolucionat i en xarxa

(CR) La convivència i la cooperació són el centre d'interès del cicle 'Societat, creença i pensament', que enguany arriba a la cinquena edició i que organitzen conjuntament La Salle Campus Barcelona-URL i la Fundació Claret. Les sessions començaran el proper dijous dia 30 i serviran per aprofundir en casos de lideratge social reeixits.

panoràmica

Veure la fe