Vés al contingut
Butlletí nº
Núm de Butlletí
1
06/07/2018

Benvolgut,

Benvolguda,

A partir d’aquesta setmana els amics i amigues de Catalunya Religió rebreu en el vostre correu electrònic la nova edició setmanal en format paper de Catalunya Religió. És un nou format amb una selecció dels continguts setmanals: un pdf que us podeu descarregar en l’enllaç adjunt.

La setmana passada vam presentar el número 0 amb un monogràfic dedicat a mossèn Rovira Belloso.

Com veureu, el format facilita la lectura en la pantalla de l’ordinador i no cal imprimir-lo. Però alhora, facilita que el pugueu compartir amb amics, familiars o amb les vostres comunitats; bé reenviant-lo electrònicament, bé imprimint-lo.

El butlletí setmanal digital que rebíeu fins ara també el continuareu rebent, però serà un servei obert a tots els lectors. Recordeu que en qualsevol moment en el mateix butlletí podeu triar si voleu continuar-lo rebent, o no. Com a amics de Catalunya Religió rebreu de manera exclusiva l’edició setmanal en format paper que avui iniciem. Aquest nou format que ens ajudarà a ampliar la difusió dels continguts de Catalunya és possible una vegada més gràcies a les aportacions econòmiques anuals com la vostra. Moltes gràcies de nou.

Cordialment,

Jordi Llisterri. Director.

Descarrega el butlletí en pdf