Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Associació ASSÍS) Des de l’inici de la pandèmia l’Associació ASSÍS, que treballa amb persones en situació de sense llar, ha vist augmentada la demanda de cobertura de necessitats bàsiques i d’atenció social integral. Durant el 2020 va atendre 2.271 persones, un 14,8% més que l’any anterior i va realitzar un total de 4.645 d’atencions socials, un 61,85% més que el 2019.

Amb l’objectiu de donar resposta a aquest augment de necessitats, l’entitat fa una crida a la solidaritat amb una acció adaptada a la nova realitat: el 5è Sopar Solidari d’ASSÍS. Un esdeveniment que es celebrarà el dijous 7 d'octubre i que busca seguir garantint els drets de les persones en situació de sense llar. Durant l’esdeveniment en línia es comptarà amb la participació de Carme Ruscalleda, Ada Parellada i Victor Küppers.

A causa de la situació epidemiològica, l’entitat ha decidit transformar el tradicional sopar a la plaça de Sarrià en una comanda a domicili amb la qual les persones que vulguin podran gaudir d’unes postres, una beguda i bufar les espelmes unides en la distància.

Alhora, les persones que ho desitgin poden participar en el sorteig de premis gràcies a la col·laboració de diferents associacions i entitats. 

També es pot col·laborar fent un donatiu amb la fila 0, amb el que directament es participa en el sorteig de 2 abonaments pel Primavera Sound 2022.

Per participar en aquesta iniciativa solidària, cal entrar al web de l’entitat i escollir el pack solidari.

Vint anys garantint drets

ASSÍS va néixer el 2001 al districte de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona. Amb el suport de totes les persones voluntàries que formen part, l'entitat treballa per garantir els drets de totes les persones sense llar, i en especial a les dones que viuen en aquesta circumstància. Per a això, desenvolupa programes dirigits a atendre les necessitats de les persones en situació d'exclusió: habitatge digne, formació i inserció sociolaboral, salut, i cobertura de les necessitats bàsiques, entre d'altres.