Vés al contingut
Catalunya Religió
fons-accio-social-safa
La Sagrada Família anunciava el Fons d'Acció Social aquest mes de setembre | Sagrada Família.

Sagrada Família La Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família obrirà la primera convocatòria del Fons d’Acció Social el pròxim 18 de desembre. Funcionarà mitjançant el cofinançament de projectes socials promoguts per entitats del tercer sector. Aquesta convocatòria estarà dotada amb 2,3 milions d’euros. Amb aquesta convocatòria, el temple posa en marxa l'anunci que va fer en la roda de premsa a mitjans el mes de setembre.

Amb l’objectiu d’explicar les bases i l’abast d’aquesta convocatòria, aquest dimarts, Xavier Martínez, director general de la basílica de la Sagrada Família, i el seu equip faran una presentació a les 12 h al Col·legi d’Economistes de Catalunya. Serà una oportunitat per resoldre dubtes en el torn obert de paraula.

Les persones que estiguin interessades a assistir-hi poden inscriure-s’hi a través de FonsAccioSocial@ext.sagradafamilia.org. També es podrà seguir la retransmissió en directe a través d'internet.

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’arxidiòcesi de Barcelona. El temple explica que s’erigeix sobre tres pilars: "el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària".

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.