Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) 23 d'abril, diada de Sant Jordi. I per a moltes entitats i fundacions dia també de sortir al carrer a vendre roses per recaptar diners per als seus programes d'ajuda a la gent més vulnerable.

La Fundació Migra Studium dels Jesuïtes a Barcelona ven roses hospitalàries aquest any. Estaran al carrer Palau, número 3 de Barcelona. Volen que enguany Sant Jordi sigui una jornada "per fer-se presents al barri", així com una oportunitat "per fer créixer l'hospitalitat a Barcelona", ja que la Fundació ha impulsat recentment la campanya #hospitalaris. També, qui ho vulgui, pot encarregar la seva rosa i la tindran preparada a l'hora que s'indiqui al fer la reserva.

Càritas Barcelona és una altra de les entitats que tindrà paradetes per la ciutat de Barcelona, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat. L'entitat està celebrant el 75è aniversari i vol compartir amb tota la ciutadania "las tasca que duu a terme acollint i acompanyant les persones més vulnerables". Per aquest motiu, el dimarts 23 d'abril de 9 a 20h, Càritas col·locarà paradetes a Barcelona (Plaça Nova, 1); Badalona (C/ d'Arnús amb passatge Maigmon), i Hospitalet de Llobregat (Av. Tomàs Giménez amb Floridablanca), on es podran adquirir roses, productes elaborats per persones ateses per l'entitat, i també gaudir d'activitats que s'aniran organitzant durant la jornada.

A Lleida l'entitat Arrels Sant Ignasi, d'ajuda a la gent sense llar, tindrà una parada per Sant Jordi al carrer Sant Antoni, número 19 de Lleida. Es podran comprar roses naturals, llaminadures, punts de llibre i material artesanal fet pels nois dels programes de tractament. Aquest any també tindran venda de llibres de l'escriptor Roger Torres i Graell, i el nou llibre del Postu, 'Soc més de l'OEST'.