Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) Aquest cap de setmana una dotzena de membres de la Plafataforma d'Afectats per l'Hipoteca (PAH) de Lleida han participat voluntàriament en els treballs de mudances de l'Antic Seminari previs a l'imminent inici de l'enderroc dels envans que començaran dins de pocs dies i que durà a terme una empresa lleidatana.

Aquesta col·laboració s'emmarca en la implicació que des d'un principi la PAH ve tenint en aquest projecte d'habitatges socials per a famílies desnonades i en situació de necessitat, que promou el Bisbat de Lleida.

La tasca realitzada ha servit per recuperar mobles i radiadors de ferro que seran reciclats. Un altre grup està fent el mateix per recuperar les canonades per a ser reciclades.

Tots aquests treballs estan fonamentats en l'esperit i objectius del Projecte d'habitatges socials que, entre altres coses, vol implicar el màxim possible de persones voluntàries, ser sostenible i respectuós amb la natura.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.