Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arxiu Gavín/CR) L’Arxiu Gavín organitza el I Concurs de Fotografia Digital d’Esglésies de Catalunya per a celebrar la Setmana Internacional dels Arxius 2019. El concurs fotogràfic consisteix en la publicació de fotografies que donin a conèixer els valors religiós, històric i patrimonial de les esglésies de Catalunya. Es pot fer per Instagram amb les etiquetes #inventariesglesiescatalunya #arxiugavin #monestirdelesavellanes o bé enviant un correu electrònic a arxiugavin@maristes.cat, del 9 de juny al 9 de juliol.

El jurat - format per Magda Gregori (Periodista), Núria Fortuny (Dissenyadora gràfica i fotografa), Jordi Bonet (Fotograf), Josep Borrell (escriptor i exdelegat de cultura a Lleida), Josep Sansalvador (Arxiu Gavín) - triarà les tres imatges que consideri millors en termes de qualitat artística, originalitat, contingut que sigui d’una església o part de la mateixa, que ajudi a difondre el valor religiós, històric i patrimonial, i les premiarà segons estableixen aquestes bases. Les fotografies hauran d’estar fetes a Catalunya, Andorra, Catalunya Nord o Franja de Ponent i incloure un element o tot una església.

Els guanyadors podran  gaudir d’una nit per a 2 persones d’allotjament i esmorzar a l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes (1r premi), un lot de vins del Monestir de les Avellanes - DO Costers del Segre (2n premi) i un exemplar de l’Inventari d’Esglésies de Catalunya de Josep M. Gavín, a banda d’una visita per a dues persones a l’Arxiu Gavín per als tres guanyadors.  

Per conèixer tots els detalls, llegiu les Bases del Concurs.