Vés al contingut

L'alumne de 2n de Batxillerat B del col·legi Claret de Barcelona, Jordi Llonch, ha estat guardonat amb el premi de millor orador de la Lliga de Debat Preuniversitari que organitza ESADE, que va tenir lloc el passat 11 de febrer a l'aula de Judicis de la Facultat de Dret d'ESADE, on estudiants de Catalunya i les Illes Balears havien de defensar un tema d'actualitat que els proposaven.

El premi consisteix en la participació en el programa Law Summer School, que organitza ESADE aquest estiu. Podeu veure més informació del concurs aquí.

D’altra banda, els alumnes de 1r de Batxillerat, Inés Martínez i Nil Rodellas, han estat seleccionats per 2 programes d’atenció a l’excel·lència organitzats per entitats universitàries. La Inés ha estat seleccionada pel programa Bojos per la Biomedicina, del qual podeu trobar més informació aquí, i en Nil ha estat seleccionat pel programa Bojos per la Bioquímica, del qual podeu trobar més informació aquí.

Ambdós programes, pensats per a l’alumnat que vol seguir una carrera professional en el món científic, es realitzen els dissabtes de l’any 2014, tutorats per docents universitaris de referència en la matèria i s’imparteixen en català, castellà i anglès.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.