Vés al contingut

El passat 22 de novembre, l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona va cloure els actes de celebració del seu centenari amb la presentació del llibre Pinzellades: el Col·legi de Nostra Senyora, d’Enric Sàrries, que va comptar amb la presència, a banda de l’autor, del professor de l’escola Jaume Garcia; de l’escolapi i arxiver provincial, P. Joan Florensa, i el Secretari General de les Institucions, Joan Vila. Va moderar l’exalumne, filòsof i crític musical, Bernat Dedéu.

L’acte, que va arrencar amb una interpretació de violoncel de l’exalumna del centre, Carla Rovirosa, va comptar amb els parlaments del director de l’escola, Antoni Pérez; del Director de Centres Privats i Concertats del departament d’Ensenyament, Miquel Garcia; del regidor de l’ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy i, en representació del Pare Provincial de l’Escola Pia, el P. Josep Maria Canet. En representació de la FECC, hi va assistir Rosa Maria Piqué.

L’acte es va cloure amb la interpretació a capella de l’Hallellujah, de Leonard Cohen, a càrrec de l’exalumna Serena Saenz.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.