Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHDJS) El Campus Docent Sant Joan de Déu donarà resposta a tots els dubtes plantejats per futurs estudiants del Grau d'Infermeria en una Jornada de Portes Obertes Virtual programada per aquest dimecres al vespre.

Els estudis de Grau d'Infermeria tenen com a objectiu crear noves generacions de professionals amb formació no només científica sinó també humana capacitant per valorar, identificar i actuar davant les necessitats de salut i cures que les persones, famílies i comunitat tenen en la vida i davant la mort.

A aquestes alçades de curs són molts els estudiants de Batxillerat i CFGS que acaben aquest any la seva formació i que desitgen començar el seu itinerari formatiu universitari. Per aquest motiu, el Campus Docent Sant Joan de Déu organitza la primera jornada informativa virtual.

Durant la sessió, es presentarà el Grau en Infermeria, el seu pla d'estudis, les diferents sortides professionals existents en l'actualitat i es contestarà a tots aquells dubtes i preguntes que plantegin els estudiants virtualment. Hi intervindrà la doctora Núria Roca Caparà, secretària Docent del Campus Docent Sant Joan de Déu, que s'encarregarà de fer la presentació del Campus i del grau.

Cal formalitzar prèviament la inscripció a la jornada.