Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) CatalunyaReligió.cat obre el seu canal de televisió a Internet. A la pàgina es podran seguir les emissions en directe de diverses institucions religioses de Catalunya i una emissió continua de continguts vinculats a l’actualitat religiosa. CatReligióTV serà el primer canal amb emissions d’actes de diverses institucions catalanes, després d’altres iniciatives eclesials –com l’Abadia de Montserrat, Cristianisme i Justícia, o l’arquebisbat de Tarragona- que han iniciat emissions en directe a través d’internet.
 
Aquesta setmana, també inicia les emissions en directe la web de l’arquebisbat de Barcelona. Diumenge emetrà la missa per a catequistes que presidirà el cardenal Martínez Sistach a la Basílica de la Sagrada Família. Serà un dels primers actes que també es podrà seguir a través de CatReligioTV.
 
A la pàgina podeu veure els actes programats per als propers dies. Entre aquests, hi ha el seguiment del comiat de Benet XVI.

A més de la selecció d’emissions en directe, CatReligióTV també ofereix un canal d’emissió continua per internet amb continguts audiovisuals propis i un recull de vídeos que produeixen diversos bisbats de Catalunya com Tarragona, Lleida i Girona, o d’altres institucions religioses. Aquest contingut es pot capturar que incorporar al vostre web o bloc i tenir una emissió continua de continguts informatius i comentaris sobre l’actualitat religiosa a Catalunya.