Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu) El passat divendres 25 de gener a les 21.00h l’Escolania de Montserrat, sota la direcció de Bernat Vivancos i amb l’acompanyament de la pianista Mercè Sanchis, va oferir un concert a la Catedral de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, els beneficis del qual van destinats a Càritas. Va ser l’ocasió perquè la quarantena de nens de l’Escolania conegués la Casa de l’Església i saludés el bisbe Agustí Cortés.

Es van exhaurir les 600 entrades posades a la venda d’aquest concert solidari a benefici de Càritas de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, fruit de la col·laboració entre l’Escolania, l’Obra Social Caixa Penedès i la Catedral de Sant Llorenç.

Entre les personalitats presents hi havia, a més del bisbe Agustí, l’alcalde de la vila, Jordi San José; el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Xavier Puigdollers; la 1a tinent d’alcalde, Rosa Maria Martí, i el regidor Manel Martínez; el director general de Caixa Penedès, Ricard Banquells, i el cap de l’Obra Social de l’entitat, Antoni Gistau.

El concert ha estat precedit per una visita de la quarantena de nens de l’Escolania a la seu de la diòcesi, la Casa de l’Església, situada al carrer Armenteres 35 de la ciutat. Allà, a primera hora de la tarda, han pogut saludar personalment el bisbe Agustí, han conegut les instal·lacions de la seu diocesana i han fet un berenar. A continuació, han visitat també el centre cultural municipal “La nau cultura i tradicions” i després, han arribat a la catedral, per fer les pertinents proves de veu.

El programa del concert ha consistit en una primera part, amb obres d’autors catalans i estrangers, i una segona part, amb cançons populars de la tradició nadalenca catalana. A l’inici, l’encarregat de la catedral, mossèn Francesc Tirado, va fer una salutació de benvinguda i a continuació va haver-hi un parlament del bisbe Agustí Cortés valorant la iniciativa cultural i solidària del concert. En acabar, el director de l’Escolania, Bernat Vivancos, i la pianista, Mercè Sanchis, van rebre uns rams de flors com a mostra d’agraïment per part dels representants de Càritas de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.