Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 28/01/2013

(Bisbat de Sant Feliu) El passat divendres 25 de gener a les 21.00h l’Escolania de Montserrat, sota la direcció de Bernat Vivancos i amb l’acompanyament de la pianista Mercè Sanchis, va oferir un concert a la Catedral de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, els beneficis del qual van destinats a Càritas. Va ser l’ocasió perquè la quarantena de nens de l’Escolania conegués la Casa de l’Església i saludés el bisbe Agustí Cortés.

Es van exhaurir les 600 entrades posades a la venda d’aquest concert solidari a benefici de Càritas de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, fruit de la col·laboració entre l’Escolania, l’Obra Social Caixa Penedès i la Catedral de Sant Llorenç.

Entre les personalitats presents hi havia, a més del bisbe Agustí, l’alcalde de la vila, Jordi San José; el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Xavier Puigdollers; la 1a tinent d’alcalde, Rosa Maria Martí, i el regidor Manel Martínez; el director general de Caixa Penedès, Ricard Banquells, i el cap de l’Obra Social de l’entitat, Antoni Gistau.

El concert ha estat precedit per una visita de la quarantena de nens de l’Escolania a la seu de la diòcesi, la Casa de l’Església, situada al carrer Armenteres 35 de la ciutat. Allà, a primera hora de la tarda, han pogut saludar personalment el bisbe Agustí, han conegut les instal·lacions de la seu diocesana i han fet un berenar. A continuació, han visitat també el centre cultural municipal “La nau cultura i tradicions” i després, han arribat a la catedral, per fer les pertinents proves de veu.

El programa del concert ha consistit en una primera part, amb obres d’autors catalans i estrangers, i una segona part, amb cançons populars de la tradició nadalenca catalana. A l’inici, l’encarregat de la catedral, mossèn Francesc Tirado, va fer una salutació de benvinguda i a continuació va haver-hi un parlament del bisbe Agustí Cortés valorant la iniciativa cultural i solidària del concert. En acabar, el director de l’Escolania, Bernat Vivancos, i la pianista, Mercè Sanchis, van rebre uns rams de flors com a mostra d’agraïment per part dels representants de Càritas de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.