Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Girona, Solsona, Barcelona o Tarragona són algunes de les diòcesis que recentment han remodelat la seva web. Aquest dimarts, dia de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, s’ha posat en marxa el nou web oficial del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta se suma a les diòcesis catalanes amb el seu espai a internet renovat, amb actualitzacions periòdiques i espais multimèdia més enllà de la presentació de les dades i contactes del bisbat. Actualment, la majoria de diòcesis catalanes tenen un espai d’internet ampli i actualitzats.

En el cas de Sant Feliu, el març de 2005, set mesos després de l’inici de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, va posar en marxa el portal institucional. Ara s’ha vist convenient una renovació d’aquesta presència a internet. S’ha buscat una fesomia renovada i clara, amb una distribució dels continguts més fàcil i accessible

El nou web es presenta com una targeta de visita per a tothom i per als mitjans de comunicació; una eina de suport per a comunitats, parròquies, grups i famílies; un espai que ofereixi els serveis que la gent necessita i una plataforma que és lloc de trobada, virtual, de la vida concreta de les comunitats cristianes.

Entre altres, incorpora recursos de vídeo i àudio, un cercador de parròquies amb els seus horaris de missa i d’atenció, i integra el web de la Delegació de Joventut, Santfeliujove, dins del portal de la diòcesi.