Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Obra Social La Caixa) El Programa de l’Obra Social ”la Caixa” d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials obre aquest mes de febrer els terminis de presentació de sol·licituds per al exercici 2012.

Els projectes seleccionats van dirigits, per exemple, a la promoció de teràpies ocupacionals assistides per ordinador amb pantalles tàctils, a l’acompanyament contra la exclusió de les famílies galaicoportugueses que viuen a caravanes i camions a Barcelona, o a la realització d’operacions de reconstrucció genital femenina.

Durant 2011, l’Obra Social ”la Caixa” va impulsar 196 projectes socials desenvolupats a Barcelona i 1.198 projectes a tota Espanya. 242 d’aquests projectes, amb una dotació total de 4,37 milions d’euros, els desenvolupen entitats catalanes.

Entre els projectes que L'Obra Social "La Caixa" ha donat suport durant l'any 2011 hi trobem: Fundació Privada Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes de Barcelona; Càritas Parroquial de Berga; Parròquia de Sant Pere de Rubí; Associació Sao-Prat del Llobregat; Germanes Oblates de Barcelona; Centre d'Acollida d'Assís; Parròquia de Santa Maria; Càritas Arxiprestal de Vic; Fundació Privada Migra Studium (jesuites); Càritas Diocesana de Barcelona; Congregació de les Adoretrius; Justícia i Pau; Fundació Privada Benallar; Fundació Marianao (maristes); Fundació Privada Bayt Al Thaqafa; Església Evangèlica Unida de Terrassa i les Germanetes dels pobres.