Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) El proper divendres 8 de juny s'interpretarà a Roma l'oratori musical "Noces de sang" dirigit i composat per Valentí Miserachs, amb lletra de Climent Forner.  El motiu d’interpretar aquesta peça musical a la capital italiana es deu a la propera jubilació de Miserachs com a president del Pontifici Institut de Música Sacra i també com a reconeixement de la seva llarga trajectòria.
 
A Roma es reproduirà la mateixa posada en escena que es va fer el maig de l’any passat a Solsona, amb els mateixos músics, cantaires i solistes. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda a la basílica Santa Maria la Major de Roma, una de les set grans basíliques de Roma i on Miserachs és el seu mestre de capella de música.
 
Per aquest motiu des del Bisbat de Solsona s’ha fet la proposta d’un viatge de tres dies a Roma per acompanyar els cantants i les corals. En aquest petit pelegrinatge, a més de gaudir de l’oratori musical, es podrà participar de la processó de Corpus que el Papa Benet XVI presideix cada any pels carrers de Roma, celebrar missa als peus de la tomba de l’Apòstol Sant Pere i visitar Roma tot això acompanyats pel Bisbe Xavier Novell.
 
Presidirà el concert el bisbe de Solsona acompanyat per altres autoritats eclesiàstiques, i per Germà Gordó, Secretari de Govern de la Generalitat de Catalunya. 
 
Aquí podeu llegir la explicació completa sobre sobre l'oratori del Sant Dubte d'Ivorra. També una entrevista a Valentí Miserachs.